In het kader van het project rond gezonde voeding bezocht de klas van Noah Schellekens het restaurant van zijn familie. Onderweg oefenden de leerlingen oversteken op een T-kruispunt.

Hieronder lezen jullie twee verslagen geschreven door Astrid en Marie.

De tram is een restaurant met hotel dat al 100 jaar bestaat. Daarom is 3v1 daar geweest. We hebben gekeken wat ze er allemaal doen. De Tram is van de familie Schellekens. Soms hebben we iets mogen proeven. Het eten wisselt af van seizoen tot seizoen. We hebben ons geamuseerd. We zijn in een grote koelkast geweest. Een verrassing was er zeker bij. Dat was een ijsje. En wij gaven tekeningen van koks en kokkins. (Astrid)

Op 11 mei bezochten we de Tram. We mochten als eerste in de keuken gaan kijken. Er waren best veel dingen dat ik niet thuis in de keuken heb staan. Dat was wel eens iets anders dan thuis. Zoals een plaat voor de borden warm te houden. De mensen in de keuken waren Peter en Christel. Dat zijn de koks van de Tram en de tante en nonkel van Noah. Ze lieten zien waar ze alle groenten en nog meer ander eten bewaren. En weet je dat De Tram 100 jaar bestaat, dus één eeuw. En als afsluiter: een lekker ijsje. (Marie)

De andere verslagjes kan je lezen als je naast de klas komt wandelen!

3v1 naar De Tram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *